Prijzen en acties

Op deze pagina vind je alle prijzen van de soorten trainingen. Onderstaand vind je de toelichting wat er bij de prijzen is inbegrepen. Mocht je een vraag hebben met betrekking tot de prijs of heb je een ander idee van de invulling van de training? Neem dan gerust hier contact op!

Pakketten Prijs
1 losse personal training € 47,50
5 rittenkaart € 225
10-rittenkaart € 410
1 training per week (min. 2 maanden) € 190 (Maandelijks)
2 trainingen per week (min. 2 maanden) €360 (Maandelijks)
Duo training (1 training) € 50,-

STARTERSACTIE!

€ 170,00

STARTERSACTIE!

€ 170,00

!STARTERSACTIE!

Bij dit pakket kun je meteen aan de slag met jouw eigen doel! Een maand gaan wij samen aan de slag, u ontvangt de volgende diensten en producten:

- Wekelijks 1 personal training

- Gepersonaliseerd voedingsschema 

- Gepersonaliseerd trainingsschema 

- 1 maand onbeperkt sporten in ALLE Basic-Fit locaties

- Handdoek

- Bidon

- Slotje 

- Earphones (virtual training)

 

1 losse personal training 

Deze training is een basis training die de weg naar jouw doel een stuk makkelijker maakt. Een voedingsadvies wordt hierbij gegeven en een trainingsschema waar je zelf mee aan de slag kan gaan. In de training lopen we samen de oefeningen door die voorbij komen in het schema. Natuurlijk is het ook mogelijk om allen de training te doen met voedingsadvies zonder extra schema's. Ik hoor graag de wens van je!

5 rittenkaart

De 5 rittenkaart biedt een goede basis voor de trainingen. Bij deze rittenkaart kun je zelf aangeven wanneer je samen met mij wilt gaan trainen. dit kan bijvoorbeeld 1 keer in de 2 weken zijn, uiteindelijk komt dit uit op 10 weken sporten met persoonlijke begeleiding en een gepersonaliseerd voedings- en trainingsschema. 

 

10 rittenkaart

De 10 rittenkaart biedt een uitstekende basis voor de trainingen. Bij deze rittenkaart kun je zelf aangeven wanneer je samen met mij wilt gaan trainen. dit kan bijvoorbeeld 1 keer in de week zijn, uiteindelijk komt dit uit op 10 weken sporten met persoonlijke begeleiding en een gepersonaliseerd voedings- en trainingsschema. 

 

1 training per week (min. 2 maanden)

Dit is personal training op zijn best. Hierbij trainen we samen wekelijks samen. Hierdoor kunnen we beter kijken naar de uitvoering van oefeningen, wat eventuele blessures kan voorkomen. Ook reflecteren we na iedere 2 weken op het gebied van voeding, training en rust. We gaan elke week samen toewerken naar jouw eigen doel! 

 

2 trainingen per week (min. 2 maanden)

Dit is personal training op zijn best. Hierbij trainen we samen wekelijks samen. Hierdoor kunnen we beter kijken naar de uitvoering van oefeningen, wat eventuele blessures kan voorkomen. Ook reflecteren we na iedere 2 weken op het gebied van voeding, training en rust. We gaan elke week samen toewerken naar jouw eigen doel! Het voordeel van 2 keer per week training is dat we bijna altijd samen trainen. Ik ben letterlijk jouw stok achter de deur.