Over mijzelf

Bij mij is sport altijd een groot onderdeel geweest van mijn leven. Met mijn topsport verleden heb ik kennis op gebouwd en weet hoe zwaar sporten kan zijn, fysiek maar ook mentaal. Nadat ik hier bewust van werd viel het kwartje, ik wilde mensen gaan helpen met sporten. Vanaf mijn 15e jaar is mijn interesse in sporten groter geworden en ben ik gaan kijken hoe ik mensen verder kan helpen met sporten. Naar mijn mening draait het leven om balans. Als je een doel hebt gesteld en iets wilt gaan bereiken moet je gaan kijken waar de balans ligt om dit te behalen.

Uiteraard ga ik je daarbij helpen!

 

Om jouw doel te bereiken maak ik aan de hand van jou gegevens een persoonlijk afgestemd voedings-en trainingsschema. Deze schema's baseer ik op jouw eigen wensen. Stel, je wilt graag één keer in de week trainen? Dan train je uiteraard één keer in de week! We passen lichamelijke activiteiten en voeding op elkaar aan zodat we je doel altijd gaan bereiken! 

Ik bied verschillende pakketten en rittenkaarten. Dus wil jij; Afvallen, aankomen in spiermassa, conditioneel vooruitgaan en ga zomaar door? Kijk dan nu op de contact pagina en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Hopelijk tot snel!